perjantai 30. maaliskuuta 2012

Tuoreita kukkiaNyt on sisustuskärpänen purrut jo Rusinaankin. Sellaisella vimmalla nimittäin pieni mies touhusi leluhyllyn siirtämistä. Ja sitä ennen oli tietty ajettu jo mopot riviin uuteen huoneeseen. Valitettavasti väsykiukku iski kesken kaiken ja hyllyn sijoittelu ei onnistunut pikkusisustajan mielestä enää ollenkaan. Yritetään siis huomenna uudella innolla...


Lastenhuone on siis viimeistäkin listaa myöten valmis ja olo epätodellinen!! Eteiseen jäi vielä pikkuinen homma maanantaiksi, mutta ei Elnaa silti yhtään itketä. Nyt ollaan nimittäin niiiiiin lähellä.


Tuon vedettävän herätyskellon Elna löysi tänään kirpparilta. Mukaan tarttui myös musta maljakko, mutta otetaan siitä kuva kunhan pääsee paikalleen eteisen lipaston päälle töröttämään. Elnan haave tuoreista kukista eteisen lipaston päällä on lähempänä kuin koskaan. Haaveessa Elna laittaa joka viikonlopuksi tuoreita kukkia seuraavaa viikkoa ihastuttamaan. Talousihmisenä ehti Mies jo laskea hinnan tälle haaveelle, mutta hänpä ei osannutkaan huomioida luonnon omia antimia, joihin ei uppoa sentin senttiä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti