torstai 8. maaliskuuta 2012

Neljän seinän sisällä


Elna ja Rusina olivat eilisen päivän täysin muussa maailmassa. Se ei ollut kuitenkaan mikään haaveuni vaan totisinta totta. 12 tuntia neljän seinän sisällä, isossa rakennuksessa, läheisessä yliopistokaupungissa, seuraten talon väen touhuja ja vierailevia asiakkaita.  Toiset asiakkaat pääsevät helpommalla ja toiset joutuvat kestämään rankkoja ja pitkiäkin jaksoja siinä maailmassa ilman tietoakaan helpotuksesta ja pois pääsystä. Kinnarkummun herrasväki sai onneksi kuulua ensin mainittuun asiakaskuntaan ja selvisi puolen vuorokauden vierailulla, mutta ajatuksiin jäivät kaikki ne, joille elämä näyttäytyy todella paljon rankemmalla tavalla. Jos vain voisi voimia näille pikkusankareille lähettää!

Tässä maailmassa oli eilisenkin aikana tapahtunut edistystä ja kotiin saapuessamme oli talosta kadonnut sauna ja pari seinää. Lattiarakenne oli saatu auki sen verran, että pääsimme toteamaan pois hakattavan betonilaatan paksuus. Juu-u, riittävän paksu on ettei tässäkään vaan helpolla päästäis! No mutta, onpahan hyvä paikka ylimääräisen energian purkamiselle. Saa paukuttaa niin paljon kuin lavoista lähtee!

Kuvassa muuten kuuskytluvun luksusta: kiukaan päälle asennettu vesiputkirinkula ja hana lauteilla. Ei tarvinnut osua heittämällä kiukaalle!

Tänään on eteinen ja rappukäytävä saaneet lisää valkoista pintaansa ja nyt ne ovat pientä silausta vaille valmiit. Loppuviikon tingiksi jää lattioiden maalaus ja peitelistojen hankinta. Jos Rusinatuulet ovat myönteiset, voi homma jopa onnistua... ;)
2 kommenttia:

 1. Piti lukea teksti ennen kuin hiffasin mistä huoneesta eka kuva on. Edes vesiputkirinkula ei soittanut kelloja :D

  Hurjasti tapahtunut taas, pitää tulla äkkiä katsastamaan paikkoja. Rusinalle tsemppiä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks muiden mielestä tapahtuu, kun itselle iskee välillä epätoivo. Kiitos tsempistä!

   Poista