perjantai 2. maaliskuuta 2012

Nopea valinta

Kinnarkummun herrasväellä on melkein aina kiire. Siitä johtuen jää monet asiat viime tippaan. Pakon edessä sitten surffaillaan netissä ja metsästetään kaupoissa toiveita vastaavaa ratkaisua hiki hatussa. Sekä Elnalla että Miehellä on selkeät sävelet sisustuksen suhteen. Onni on, että sävelet soivat oikein kauniisti yhteen. Yhteisymmärrys helpottaa ratkaisun tekemistä huomattavasti, sillä erimielisyydestä johtuvia kompromisseja ei ole kummankaan tarvinnut vielä tehdä. Kaikesta huolimatta on lopullisten päätösten tekeminen vaikeaa ja jää siksi viime metreille, vaikka esityö olisi tehty kuinka huolella tahansa.

Karkauspäivänä tehtiin Kinnarkummussa yksi nopeimmista valinnoista, sillä kesken päivän ohjelmien mieleen juolahti liukuovikaapistotarjous, jonka viimeinen päivä silloin oli. Eteisen valmistumisen siintäessä horisontissa oli ajankohtaista miettiä myös kaapistoa. Niinpä Elna soitti tutulle myyjälle ja hoiteli tilauksen suitsait puhelimessa ilman sen suurempia miettimisiä. Katsottiin vain nopeasti kuvastosta haluamamme, otettiin mitat ja  laitettiin tilaus menemään. Saas katsoa miltä lopputulos sitten näyttää...

Myös pönttöongelma on vihdoin ratkaistu! Eipäs tuhlattu varojamme siihen kalliiseen lisävarusteeseen vaan ostettiin suosiolla peruspönttö edullisemmalla mustalla kannella. Eiköhän se aja saman asian, vaikka toinen olisikin ollut kovasti komea... Kun miettii kuinka paljon sitä wc-istuinta tulee sitten loppupeleissä myöhemmin katseltua, niin annettiin järkiratkaisun voittaa - ainakin tällä kertaa.

Arkiviikko on lopussa ja rempan vaihe seuraavanlainen:
- Wc:stä puuttuu vielä muutama maalin korjaussipaisu, listat sekä lamput ja pistorasiat
- Eteishalli on maalattu kertaalleen
- Lastenhuoneessa vielä pari korjausmaalauskohtaa, sitten lattian kimppuun
- Yläkerran keskiosan kattorakenteet melkein valmiit
- Eteisen patterit maalauksessa parhaillaanEi kommentteja:

Lähetä kommentti