tiistai 27. maaliskuuta 2012

Pekoniauto

Viime viikkojen kuumin juttu, "pekoniauto", saapui aamulla Kinnarkummun pihaan. Niin seisoi pikkumies hiljaa paikallaan kuin olisi hartaampikin tilaisuus ollut. Elnan ja Rusinakaksikon töllistellessä miehet saivat betonin kylppäri-sauna-kodinhoitohuoneeseen ja siellä se nyt sitten kuivuu ainakin seuraavat 8-10 viikkoa.

Tämän(kin) viikon suunnitelmat on menneet uusiksi viikonlopun aikana Kinnarkummun tyttökaksikon neniin hiipineen nuhan takia ja alkuviikko on vietetty vähän vajaakuntoisina. Niin kipeitä ei kuitenkaan olla etteikö pikkuisen remonttia jaksaisi tehdä. Niinpä on Elna viettänyt viime päivien aikana jokusenkin tunnin maalipurkkien äärellä ja nyt on eteisen lattia ja portaat maalattu. Samalla ratkaistiin yksi mielessä pyörinyt kysymys, kun värikomitean päätöksellä maalattiin mustaksi kaiteiden lisäksi myös portaiden päät. Muutamat kohdat vaativat vielä loppusilausta, mutta pääosin eteinenkin on nyt maalattu. Huomenna kinntetään listoja ja sähkömies tulee toivon mukaan torstaina. Jos ei tämä eteisen ja lastenhuoneen ikuisuusprojekti ole pian valmis niin itku tulee!

Toiset matkustaa lomalle ja toiset haaveilevat matkustavansa lomalle. Tämä herrasväki kuuluu valitettavasti tuohon jälkimmäiseen joukkoon. Nyt kymmenen kuukauden intensiivisen remontoinnin jälkeen mieli kaipaa yhä useammin hetkeksi huilaamaan. Ja sen pitäisi tapahtua jossakin poissa kotoa, sillä kotona ei pysty välttämään remonttihommia tai -ajatuksia varsinkaan. Jos jokin sopiva rako eteen tulee niin Elna on ihan valmis poistumaan tältä tontilta vaikka edes päiväksi!

Piristystä päivään löysin hajottamon naamakuvista. Käykääpä ihastelemassa ja osallistumassa arvontaan osoitteessa hajottamo: Ihan naamat!

4 kommenttia:

 1. Ihana Tätskän kulta pekoniautoa katsomassa!

  VastaaPoista
 2. Albatrossilla kävi tuuri kun siskon flunssan takia hoitopäivä peruuntui. Muuten ois jäänyt pekoniauto näkemättä.

  VastaaPoista
 3. Voi kun mulla on teitä ikävä, terveisin suupparu-täti. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karauta suupparu Kinnarkummun pihaan milloin vain. Täällä ikävöidään myös!

   Poista