maanantai 19. maaliskuuta 2012

Pölyn laskeuduttua


Maanantaita puksutellaan eteenpäin ja viikonlopun tehotunnit on taas tältä erää käytetty. Tyytyväinen pitää olla, sillä suunnitellut työt ja vähän ekstraakin tuli tehtyä.

Lauantaina leijaili Kinnarkummun päällä sakea pölypilvi.  Lapiot heiluivat ja betonilohkareet siirtyivät ulos lavalle reilun viiden tunnin urakan aikana. Lopputuloksena tyhjä saunaosasto ja kaksi jokseenkin pölynharmaata miestä. Pölyä pakoillut nais- ja lapsiväki ei kuitenkaan pakoillut työtä, vaan jotain saatin aikaiseksi silläkin rintamalla. Lasteenhuoneen lattia on nyt maalattu valmiiksi ja porraskaiteetkin ehdittiin hioa. Iso kiitos ja kumarrus J&G, teistä oli jätti-iso apu!

Pölyn laskeuduttua oli sunnuntaina aika tehdä tilannekatsaus ja uudet suunnitelmat. Puretun osaston uudet vesi- ja viemäripaikat oli helppo päättää, sillä suunnitelma oli pitkälti valmiiksi tehty. Sen sijaan koko alakerran listojen kohtalo olikin vaikeampi juttu ja sitä siinä sitten pyöriteltiin koko sunnuntai aina maanantain pikkutunneille asti. Päätös syntyi pikkuisen pitkin hampain, sillä taas olivat hinnoittelijat osanneet laittaa kivan pikku hintalisän juuri tämän herrasväen haluamiin tuotteisiin. "Onpas edullinen" -toteamusta vieläkin odotellessa... ;)

Elna purki lista-ahdistusta kaiteiden maalaamiseen ja sehän tepsikin vallan hyvin! Mitä enemmän mustaa maalia kiinnittyi kaiteisiin, sitä vähemmän mustaa mielessä enää oli. Lopputulos kääntyi reilusti plussan puolelle, sillä vanhojen kaiteiden säilyttäminen osoittautui erittäin onnistuneeksi päätökseksi.

Tämän aamupäivän aikana Kinnarkummussa ovat vierailleet niin kosteusmittaaja, kirvesmies, lvi-tyypit kuin kuljetusmieskin. Eteisen liukuovikaapisto saapui ja pikatilaus näyttäisi onnistuneen. Kosteusmittaaja antoi talolle puhtaat paperit. Muut vasta suunnittelivat omia osuuksiaan ja huomenna jatkuu tositoimet kylppäri-khh-saunaosastolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti