tiistai 6. maaliskuuta 2012

Varastointia


Kinnarkummun herrasväellä on ollut viime viikot niin hektistä, että naapurivierailutkin ovat jääneet ihan minimiin. Tänään Karvapalleron ulkoilutuslenkillä piipahdettiin kurkkimassa ikkunan takana Isosiskon löytämää raitatapettia. Oli tosi ihanan pirteä!

Lenkkeillessä Elna havahtui yhteen omituisuuteensa. Kuinka hauskaa onkaan kävellä ja ajella rattailla murtuvan jään päältä ja kuunnella sen rapinaa. Siitä tulee jotenkin keväinen olo, vaikka pakkanen tuntuukin vielä kirpeästi kasvoilla ja lunta on joka paikka pullollaan. Silti pienikin sula kohta tiellä saa mielen keveäksi!

Edelliset kaksi iltaa ovat Elna ja Mies tyhjentäneet epätoivoisesti tähän asti varastona toiminutta saunaa. Vaikka talossa on runsaasti neliöitä, on asuin- ja varastotila remontin edetessä koko ajan vain pienentynyt ja kamojen järkevä uudelleensijoitus on nyt jo lähes mahdotonta. Pikku hiljaa pitäisi saada jo jotain valmiiksikin tai muuten joudutaan kantamaan sängytkin kohta terassille...

Kylppärin ja saunan purkutyöt aloitetaan huomenna. Lähes kaikki on tarkoitus repiä auki ja suunnitella tila sitten uudelleen vastaamaan nykyajan tarpeita. Saunan ja suihkutilan lisäksi kaivataan Kinnarkummussa kunnollista kodinhoitohuonetta ja ennen kaikkea erillistä suihkua karvapalleroa varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti