tiistai 30. joulukuuta 2014

KOIRAELÄMÄÄ

 Nyt on vihdoin saatu maisema sen verran kauniiksi, että kamera keikkuu olalla joka ulkoilulla. Nämä eivät siis taatusti ole ainoat talvikuvat vähään aikaan. On vaan niin kovin piristävää vaihtelua ulkoilla aurinkoisessa talvisäässä. Pulkkamäki vetää puoleensa päivittäin ja lainakoira vie reippailemaan vielä pimeän laskeuduttuakin. Pimeä ei ole ollenkaan niin pimeää edes täällä katuvalojen tavoittamattomissa kun on lunta maassa. Me like!

Lainakoira majailee herrasväen seurana viikonpäivät ja antaa terapiaa Kinnarkummun koirakaipuisille. Muistot Karvapallerosta nousevat pintaan ja koiraperhe-elämä tuntuu niin kovin kotoisalta jälleen. Silti on paras lykätä koirahaaveet tällä hetkellä syrjään ja elää vanhoilla muistoilla jonkin aikaa. Ainakin niin kauan, että työmatkustuskuviot taas selkenevät tai että lapset suuntaavat koulutielle. Tai niin pitkään kun kestetään ilman karvaista ystävää... Eikä muuten yhtään auttanut tähän ikävään, että telkkarissa näkyi juuri nöffi.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Lenkille kameran mukaan ottamisessa on se vaara, että löytääkin itsensä makaamasta kinoksesta oikeaa kuvakulmaa hakiessa, ja itse kuntoilu jää kakkossijalle.;)

      Poista