keskiviikko 17. joulukuuta 2014

7


Eilen pääsin yhden jouluisen lempipuuhani kimppuun. Paketointiverstas aloitti toimintansa, sillä tänään sain lahjoa ensimmäiset joulupaketit Keski-Suomen ihanille ystäville.


Paketointimateriaalien väri ei ehkä yllätä ketään. Tutut mustavalkoiset ja luonnonläheiset materiaalit tarttuivat jälleen tänäkin vuonna käteen, mutta minua ei edelleenkään kyllästytä. Vuosi vuodelta kaupoista löytyy itse asiassa enemmän ja enemmän juuri mulle suunnattuja lahjapapereita, pakkausnaruja, teippejä ja kaikkea muuta kivaa. Tuskin siis olen yksin tämän mieltymykseni kanssa. 


Liekö paketointi-into saanut kimmoketta aikoinaan urheiluseuran varainkeruutavasta, jossa kävimme pitämässä paketointipalvelua paikallisen marketin kassoilla pientä paketointipalkkaa vastaan. Sinne sitten kaikki tutut tulivat mitä erikoisempien ostosten kanssa paketointia ostamaan. Siinä sai käyttää sekä mielikuvitusta että näppäriä sormia, jotta esimerkiksi jalkapallon tai banaanin sai kauniiseen pakettiin vain lahjapaperilla, teipillä ja lahjanauhalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti