keskiviikko 3. joulukuuta 2014

21

Vitsi että tämä joulupuuhastelu on saanut energiaa esiin allekirjoittaneesta. On vaan niin kivaa touhuta juttuja, että ihan huomaamattaan tulee saaneeksi aikaan monenlaista ja enemmän kuin koskaan marraskuisin.

Tämän illan kädentaitonäyte tuli valmiiksi pikapikaa kympin puikoilla trikookuteesta pelkkiä oikeita silmukoita kutoen. Harmittavasti luonnonvaalea kude loppui kesken ja patalappu jäi kapeahkoksi, joten olihan sitä jo pakko aloittaa uusi heti saman tien. Yksinkertaisia käsitöitä on hauska tuunata pienillä yksityiskohdilla, kuten napeilla, langoilla, helmillä yms. Tuohon keskeneräiseenkin on jo koristeluidea selvillä, mutta kellon tikittäessä kovaa kyytiä kohti puolta yötä, on mustan patalapun loppuun saattaminen jätettävä suosiolla huomiseen. 

Tänään viriteltiin muuten jouluvaloja pihapiiriin. Yleensä jouluvalot ovat syttyneet tällä tontilla itsenäisyyspäivän tietämillä, joten paljoa ei poikettu perinteestä tänäkään vuonna. Mulla on vain yksi ongelma valoihin liittyen. Minä kun en oikein pidä niistä kalsean valkoisista valoista. Sellaiset oikean liekin väriä jäljittelevät keltaisemmat valot sopivat mielestäni paremmin joulutunnelmaan. Vaan minkäs teet, kun valkoisia valoja on, niin pakkohan ne oli virittää esille. Nyt sitten testataan tämän silmäparin tottumista tai muussa tapauksessa valot lähtevät vaihtoon vielä ennen kuin aattoon asti ehditään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti