perjantai 5. joulukuuta 2014

19

Alle kakskyt päivää aattoon. Aikahan kuluu jopa liiankin nopeesti, vai mitä olette mieltä? Pikkupirpanoiden odotus tosin tuntuu olevan pitkä ja levoton, vaikka ihan suht koht aisoissa vielä sentään pysyvät. On ihanaa seurata pienten ihmisten intoa ja täpinää, jota joulun tulo aihettaa. Vaikka maltillisesti ollaankin joulusta puhuttu ja yritetty välttää turhaa lietsontaa, on sitä silti kertynyt pieniä 
perhosia vatsoihin selkeästi.

Eilen kerroin luonnon antimien hyödyntämisestä joulukoristelussa. Tässä on nyt yksi itse kyhätty koriste, joiden raaka-aineena toimivat mustikanvarvut. Harmillisesti kotoa ei löytynytkään enää kunnollisia koristelumateriaaleja, joten tämä kuusi saa nyt olla melkein naturel. Rautalangasta väänsin tähden, mutta senhän voi tehdä oikeastaan mistä materiaalista haluaa. Jos joku haluaa näpertää oman kuusensa, tässä lyhykäisesti homman juoni:

- Poimi kimppu varpuja
- sido ja tasaa niiden päät
 - kiedo narua ympärille

Voit koristella kuusen omien mieltymystesi mukaisesti esim. silkkinauhalla, maalaamalla spray-maalilla tai liimaamalla tähtiä ja muita koristeita. Ajattelin, että näistä kuusista voisi saada vaikka kivoja koristeita juhlakattaukseen. Ne ovat sopivan matalia, eivätkä estä seurustelua pöydän puolelta toiselle ja vievät vähän tilaa astioiden, lasien, aterimien, kynttilöiden ym. keskellä. 

Mukavaa perjantai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti