sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Päikkärit

 

Voin kertoo, että kyllä maistui herrasväelle tänään päikkärit! Koko poppoo oli ihan kanttuvei. Parempaa sunnuntain viettotapaa on juuri nyt vaikeeta keksiä.
 
Eilen hurviteltiin syysmarkkinoilla ja kyläiltiin Tampereella Pikkurusinan kummilassa. Markkinoiden paras anti tivolilaitteista huolimatta taisi olla erään innokkaan traktorimiehen koneostokset. Kyllä siinä hiljenee isompikin mies, kun pikkuisäntä esitelmöi uusista silmäteristään.
 
Taas päästiin tutustumaan upeaan, uutuuttaan hohtavaan taloon. Tällaiselle vanhan talon omistajalle, ikuisuusremppaa tekevälle, on piristävää (ja joskus vähän masentavaakin...) päästä ekskursiolle uusiin koteihin. Onneksi sen masennusosion sivuuttaa näiden ekskursiokohteiden asukkaat, joiden ystävällisyys ja ihana seura saa unohtamaan kaikki sadat omassa residenssissä rempallaan olevat asiat. Näin myös eilenkin. :)
 
 Tänään ehdittiin sieniretkelle eväsreppu mukana ja suursaalis kotiin kannettavana. Äidin mieltä lämmittää pikkupirpanoidelle tarttunut retkeilyinnostus. Matkaa taitettiin mättäältä toiselle suppilovahveron kiilto silmissä. Hirvikärpäsistä viis, pois alta risut ja männynkävyt! Auringon laskiessa lämpesi vielä rantasauna, mahdollisesti viimeisiä kertoja tänä vuonna.
 
Tällaisia viikonloppuja lisää, kiitos!
 
 

2 kommenttia:

  1. Onpa kivannäköinen puisto tuolla Kummilan maisemissa!Rusinoiden retkeilyintoa taitaa entisestään nostattaa eväsrepun sisältö ;)P.S Kaupungilla huhutaan että sauna lämpenisi ainakin vielä ensi viikonloppuna.

    VastaaPoista