tiistai 11. syyskuuta 2012

Ei tunnu missään 
 
Nyt on ekat marmeladit purkeissa ja useampi kilo luumuja vielä puissa, joten kaipa sitä pitää hillotehdas pystyttää... Myös etikettilinjasto on jo suunnitteilla, mutta first things first.
 
Ja sitten taas vaihteeksi asiaa remontista. Se ihanuus kun jatkaa omaa elämäänsä taustalla kaiken aikaa. Vanhan talon remontissa saattaa tulla vastaan asioita, jotka eivät ole välttämättä enää nykysäännösten mukaisia. Sellaista pelättiin Kinnarkummun löylyhuoneessa ja niinpä paikalle kutsuttiin palotarkastaja maallikoita konsultoimaan. Kiuas on nököttänyt puoli vuosisataa ulkoseinän vieressä ikkunarivistön alla. Uutta kiuasta sovitettaessa oli syytä tarkistaa turvaetäisyydet ja tiedustella ammattilaisen mielipidettä ikkunoiden hyväksyttävyydestä. Niin oli virkamies myötämielinen ja herrasväki saa jatkossakin löylytellessä maisemia katsella.

Sauna on päällystetty "folioilla" ja muut osat koolattu, villoitettu ja levytetty. Tänään lähti khh:n ulko-ovi ja uusi saadaan paikoilleen ehkä huomenna. Joskus ennen tämä ulko-ovettomuus olisi saattanut aiheuttaa enemmänkin päänvaivaa, muttei enää. Kinnarkummussa on ehditty elää pari viikkoa ilman kattoa ja muutama vuorokausi ilman ulkoseinää, joten yhden oven puuttuminen ei tunnu missään. Paitsi ehkä varpaissa, mut onneks on villasukat keksitty!

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti