maanantai 15. lokakuuta 2012

Sukellus lehtikasaan

 
 
Viikonloppureissun päälle oli pakko eilen iltahämärissä järjestää vielä pienimuotoiset haravointitalkoot. Niin siellä viuhtoi koko herrasväki haravoineen pienintä Eetikäistä myöten. Eikä aikaakaan, kun koossa oli jo pikkuväkeä korkeampi kasa. Niin alkoi Elnaakin houkutella kasan pehmoisuus, että ihan pakkohan oli pienet hyppykilpailut järjestää. Siinä sitä sitten syljeskeltiin roskia pois kielen päältä, kun nauravilla suilla kasaan sukellettiin. :)
 
Kinnarkummun pihapiiri on lievästi sanottuna lehtipuuvoittoinen. Täällä siis harvoidaan ja puhalletaan aina kun mahdollista. Täällä ei odotella kaikkien lehtien putoamista ennen töihin ryhtymistä, sillä siinä vaiheessa peli olisi jo täysin menetetty. Harava ei kulkisi lehtikinoksessa enää ollenkaan eikä puhaltimenkaan voima riittäisi pöllyttämään kuin päälimmäistä kerrosta. Siispä täällä siis haravoitiin eilen, tänään ja taas huomenna.
 
Syksyinen ilma herätti leipomisinnon ja niinpä pyöräytettiin ruissämpylöitä iltateen kaveriksi. Tuon Marimekon kankaan löysin kerran kirpparilta. Pala oli juuri sopiva pöytäliinaksi, mutta tähän asti se on pysytellyt kaapissa odottamassa ruokailutilan remonttia. Hetken mielijohteesta sitä taas pöydälle testasin, mutta valitettavasti joutui takaisin kaappiin tilan mustavalkoisia päiviä odottamaan. Nykyisessä ruskeansävyisessä tilassa kun ei mustavalkoinen liina oikein pääse oikeuksiinsa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti