maanantai 22. lokakuuta 2012

Kutsuttuja ja kutsumattomia vieraita


 
 
Outo valoilmiö. Niin piristävää!
 
 
Mutta niin vaan on, että kuvia tiiraillessa näkee, kuinka keskeneräinen Kinnarkummun ulkokuori vieläkin on. Talo huutaa uutta väriä pintaan ja ensi kesänä sen saakin. Siihen asti on vain kestettävä kaikenkirjava laudoitus, maalaamattomat kaiteet jne.
 
Hei, me saatiin kuin saatiinkin hommia eteenpäin viikonloppuna! Vesieristystä, levytystä, pattereiden maalausta... mitä vielä? Niin no, salin sisustaminen jäi. Kinnarkumpulaiset saivat nimittäin naapurin tyttötrion kylään ja siitäkös pikkuihmisten riemu repesi. Serkusviisikko (kaikki alle 5v.) on aikaansaavaa sakkia, eikä menosta ainakaan vauhtia tai ääntä puutu. Joskus järkeä ehkä kylläkin... ;)  Ei siinä viitsinyt moporallin ja tanssiesitysten keskellä ruveta kattokruunua kiinnittelemään.
 
Tämän syksyn toinen kutsumaton vieras jäi nalkkiin kellarissa. Mies onneksi jälleen hoiti käytännön järjestelyt, joten Elnan ei tarvinnut kaveriin lähemmin tutustua. Samalla Mies viritti myös lisäesteitä kellarin pikku koloihin. Pysykää siis hiiriotukset suosiolla ulkopuolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti