keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Syyhyävät sormet
Posti toi tyllerölle paketin ison meren takaa asti. Ihanat kummit muistivat lauantaina ensimmäistä synttäriään viettävää neitokaista uusilla popoilla. Kyllä oli niin tytär kuin äitikin ihastuksissaan! Kiitos U&M! Juuri eilen taas haaveiltiin teillä visiteeraamisesta... :)


Tilda-nukke kuuluu myös Pikku-Rusinan lahja-arsenaaliin. Sen teki Mymmeli pienokaiselle ristiäislahjaksi ja siitä saakka on Tilda odotellut arvoistaan loppusijoituspaikkaa. Nyt se saa istuskella eteisen lipastolla, kunnes lastenhuoneeseen suunniteltu hylly on paikoillaan.


Tildaa katsellessa herää Elnalla jälleen suuri käsityöinnostus. Olisi jo monta ideaa valmiina, kunhan vain löytäisi aikaa niiden toteuttamiseen. Naapurin toukokuiselle nimpparisankarille on tyynymateriaalit hankittuna. Lapsille mietinnässä päiväpeitot ja pimennysverhokangas odottaa vain ompelua. Kauniita virkkaustöitä katsellessa syyhyää omiakin sormia. Suurena haaveena on pystyttää varastossa lepäävät kangaspuut ja kutoa itse Kinnarkummun käytävänmatot. Viimeisin haave saa kuitenkin odottaa, kunnes yläkertaan on saatu tilaa kyseiselle hökötykselle. Mattoverstasta kun ei viitsi pystyttää ja purkaa ihan hetken mielijohteesta. Jos vaikka sitten vuoden päästä, tai ehkä kahden...


2 kommenttia:

  1. Suloinen postilaatikko muksuilla! Samanlaisia haaveita olisi minullakin matonkutomisista ja muista käsitöistä. Tildaukseen olen myös ihastunut siinämäärin, että kävin jo kirjastosta lainaamassa Tilda-kirjoja ja nyt olisi kaavoja ja kankaitakin läjäpäin. Se aika vaan muka puuttuu toteuttamiselle... Pidetään joskus "käsityöilta", jos vaikka molemmat saataisiin jokin projekti ihan valmiiksi saakka =)

    VastaaPoista