maanantai 16. huhtikuuta 2012

Hankalat asiakkaat









Kinnarkummussa on nautittu tänään ravintolan antimista. Maanantainen aamupäivä ei vain valitettavasti ollut ravintolalle kovin kannattava, sillä toinen asiakas oli hieman nirso ja toinen täysin unessa. Kokille itselleen näytti hortensiaherkut kuitenkin maistuvan.

Tänään saatiin saliin uudet patterit. Siellä ne nyt killuvat maalaamattomalla seinällä, sillä eihän tämä herrasväki saanut hommia valmiiksi vaikka kuinka ahersi... Levytys jäi jonkin verran kesken, samoin tasoitus. Sen lisäksi ei Herrasväellä ollut maalikauppaan lähdettäessä kuin harmaa haju sävystä, joten eihän sitä uskaltanut tehdä mitään pikapäätöstä hetken mielijohteesta.

Alkuun ajatus oli, että salin seinien yläosasta tulisi melko tumman harmaa ja alaosaan valkoinen koristepaneeli (ei pystypaneeli vaan sellaisia ruutuja, tai miten niitä nyt kuvailisi). Nyt mielessä on ennemmin vaaleampi harmaa ja kenties vain samanlainen listoitus kuin eteishallissa. Vai mitä jos yhdistetäänkin nämä kaksi ajatusta ja laitetaan vaalea harmaa + koristelistat? Tummat seinät siirtyvät viereiseen olohuoneeseen, johon ne tuovat oikeanlaista tunnelmaa. Tai sitten ei sinnekään ja kohta koko talo on valkoinen... Mistä sitä tietää!

On tässä vielä aikaa päättää, sillä yltiöoptimistisestikin ajateltuna on kyseinen huone maalattavissa aikaisintaan viikonloppuna. Todellisuudessa sekin taitaa olla vain Elnan haavekuvitelma, ellei Mies päätä heilua työpäiviensä päätteeksi tikkailla yötä myöten kattonauhoitusten kimpussa. Siinä on muuten homma, joka ei ole kovin kovassa huudossa tässä huushollissa. Elnan onneksi Mies on todistetusti taitavampi nauhoittaja ja saa siten päävastuun tästä osa-alueesta! ;)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti