perjantai 6. huhtikuuta 2012

Piiitkä perjantai





Ensimmäinen lomapäivä on lusittu ja olo on väsynyt, mutta onnellinen! Kinnarkummussa on riittänyt touhua aamuvarhaisesta iltamyöhälle. Liekö pikkuipanat ymmärtäneet kirjaimellisesti tuon pitkäperjantain, vai miksi juuri tänä aamuna kumpikin kukkui jo anivarhain?! No saatiinpahan monenlaista aikaan.

Kinnarkummun sisustuksessa tapahtui tänään yksi jos toinenkin muutos. Kaikki lähti liikkeelle lasten roippeitten siirtämisestä uuteen osoitteeseen. Sen jälkeen kannettiin myös muutama muukin huonekalu, lamppu ja tavara, ja ykskaks oli huushollissa uusi ilme. Piristävää!

Lastenhuone on Elnan mielestä tällä hetkellä koko kodin viihtyisin paikka. Ja mikä parasta, samaa mieltä tuntuu olevan myös Rusinakaksikko. Touhotus äityi siivouksen ja tavaroiden sijoittelun lomassa välillä turhankin vauhdikkaaksi, mutta edes Elna ei viitsinyt nipottaa liiaksi, kun molemmilla näytti niin hauskaa olevan.

Ja kas, kuva paljastaa totuuden: eihän se eteinen kaikesta hehkutuksesta huolimatta ihan valmis ole. Portaat ja seinä kaipaavat vielä viimeistelymaalausta ja patteri on kiinnittämättä. Näiden parissa siis jatketaan vielä tänä pääsiäisenä... Päivän ulkoilureissulla tehtiin myös pihasuunnittelua ja kas, ensimmäinen projektihan paljastuukin noiden uusien salin ikkunoiden takaa. Raivaussahalle riittää töitä ja Miehelle hikoiltavaa. 

3 kommenttia: