torstai 5. huhtikuuta 2012

Lentokoneella
Saas nähdä, kuinka kauan Kinnarkummun juuri valmistunut eteinen selviää ilman kolhuja. Sen verran kovalle käytölle tulee varmasti joutumaan, että Elnaa hirvittää jo etukäteen... Kaksi pikkutermiittiä kaahaavat taaperokärryillä, mopoilla ja traktoreilla tukka hulmuten. Lisäksi Karvapalleron kynnet raaputtavat lattiaa ja karvapehkosta ropisee hiekkaa jokaisella askeleella. Voi ei, kunpa uutuuden hohde säilyisi edes jokusen kuukauden!

Ihanaa kun on pieni loma! Lomalle ominaiseen tapaan on Kinnarkummussa tälläkin kertaa sata työtä tehtävänä. Salia pitäisi levyttää ja yläkerran työ- ja vierashuone tasoittaa ja maalata. Hommista piittaamatta ovat Elna ja Mies päättäneet viettää ainakin yhden kokonaan remonttivapaan päivän. Alkukevään kiire on vienyt akut melko tyhjiksi ja nyt on aika tehdä välilataus. Mitään ihmeellistä ei ole kuitenkaan suunnitelmissa, vaikka pieni mies olikin aamulla asiasta toista mieltä. "Mennään lomalle. Jee!" Siinä yritti Elna toppuutella: "Me ollaan toki lomalla, muttei mennä minnekään." "Juu-u, mennään! Lomalle lentokoneella." Asiaa puhut poikaseni!

Nyt se kirppismaljakko löysi jo paikkansa uuteen eteiseen, mutta alustana oleva senkki on vielä väärä. Haussa on vanha tai ainakin vanhahtava, musta ja monilaatikkoinen kapistus. Nykyinen alusta kun kuuluu oikeasti saliin ja on vain evakossa remontin ajan tuossa eteistä koristamassa.

Nyt pääsiäinen virallisesti alkakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti