perjantai 13. huhtikuuta 2012

Märkäpesu


Kinnarkummun rintamalla ei mitään uutta. Loman jälkeinen arki on sujunut ongelmitta ja meno on entisen tapaista. Maanantain jälkeen ei olla tosin remonttijuttuja ehditty tehdä kuin ajatuksen tasolla, sillä muilla elämän osa-alueilla on juuri nyt ruuhkaviikot. Täytyy sanoa, että onneksi lvi-kaksikko siirsi tulonsa vasta maanantaille. Muuten olisi ollut tämä herrasväki lirissä... Nyt on siis vielä viikonloppu aikaa valmistella salin seiniä pattereita varten. Siltikään aikaa ei jää yli, sillä tehtävälistalla olisi jokunen muukin juttu. Auton korjausta, puiden kaatoa, verhojen ompelua ja monenlaista hankittavaa näin esimerkiksi.

Rusinakaksikko jatkaa myös normaaliin tahtiin vanhempiensa hauskuuttamista. Isomman jutut sen kun villiintyy ja eihän niin meinaa pystyä naama peruslukemilla kuuntelemaan. Nuorempi tapaus taas esittelee omaa tahtoaan varsinkin ruokailuasioissa. Itse syöminen tuntuu olevan pyhä asia, johon ei vanhemmilla ole enää mitään asiaa puuttua. Paitsi siivota jäljet. Ja siivottavaahan naperon jäljiltä riittää! Karvapallero kyllä pyrkii kaikin puolin avustamaan murusten imuroinnissa, mutta kyseinen märkäpesu ei jätä kaikkein toivottavinta pesutulosta. ;)

Kevät on tulossa. On on. Tuulee vaan niin vietävästi joka päivä, että ulkona on kylmä ja sisälläkin on kylmä. Toivottavasti ikkunoiden ja ovien vaihto pitää viiman jatkossa loitolla. Muuten jää Kinnarkummun herrasväki pulaan - tai ainakin palelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti