keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Tilkkuja

Dilemma:

Mitä teet, kun löydät kirppikseltä pilkkahintaisen Marimekon jokapoikapaidan, mutta koko on väärä kaikille ruokakuntasi jäsenille?

 

Voit leikellä sen palasiksi.


Käyttää palat tarpeittesi mukaan.

 

Hyödyntää myös yksityiskohdat.


Ommella vaikka kesälippiksen.


Ja tylleröiselle mekon.

Ja silti sinulle jää kangasta vielä jäljellekin. Kannattavaa ainakin Elnan mielestä. Vaikka Marimekon leikkaaminen ensin kirpaisikin...


4 kommenttia:

 1. Vau! Ihania :) Teitkö nuo siis itse? Missä välissä kaiken remontoinnin, puutarhatöiden, opiskelun ja lastenhoidon välissä? Ihailen energisyyttäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matleena! Itse tein joo. Ainahan sitä pitää olla vähintään yksi käsityö tekeillä. ;) Ja kun sain vuoden kestäneen mattoprojektin valmiiksi, niin olikin hyvä aika kaivaa ompelukone esille. Nuo ompelut olivat yksinkertaisia ja nopeita tehdä, eli parissa illassa saa valmiiksi, kunhan on kaikki tarvittavat materiaalit vain kotona.

   Energisyys on vaihtelevaa. Välillä saa enemmän aikaan ja välillä on kausia ettei mikään tunnu etenevän. Tässä projektissa oli hyvä kirittäjä, joka istui valitsemiensa traktorinappien kanssa ompelukoneen vieressä ja kyseli milloin se oikein valmistuu. :)

   Poista
 2. Hienoja! Ja onnea muuten blogi-arvonnassa voittaneelle =) Koitin itsekin onneani, mutta ei osunut arpaonni kohdalle tällä kertaa.
  -H-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli mullekin ensimmäinen kerta kun blogiarvonnassa voitin. Laitoin heti tilauksen menemään ja nyt odotellaan kuumeisesti milloin postilaatikon kansi kolahtaa. :)

   Poista