tiistai 14. toukokuuta 2013

Juureslaatikko tyhjäksi




Juurespihvit
(n.17kpl pieniä pihvejä)

350g raastettuja raakoja juureksia
1 valkosipulin kynsi
1/2dl ranskankermaa, kermaviiliä tai smetanaa
2rkl perunajauhoja
3/4dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
tuoreita yrttejä silputtuna
suolaa
mustapippuria
(sitruunamehua)

Sekoita ranskankerman joukkoon murskattu valkosipuli, kananmuna, yrtit ja jauhot sekä halutessasi tilkka sitruunamehua. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita seos juuresraasteen joukkoon. Tasoita nokareet lettupannulle ja paista keskilämmöllä noin 3-4 minuuttia puoleltaan. Matalampi lämpötila on tärkeää, jotta juurekset ehtivät kypsyä. Jos sinulla on aikaa, laita letut hetkeksi uuniin, jotta juureksista tulee pehmeämpiä.

Tämä kokeilu sai ainakin Kinnarkummun raadilta hyvät pisteet!



1 kommentti: