keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Dekohan se taas ostoskärryyn sujahti
Elnalla on jonkun sortin pakkomielle sisustuslehtiin. Kovin on vaikeaa kulkea marketin lehtihyllyn ohi siihen pysähtymättä, vaikka kiirekin olisi. Niin ovat tottuneet(?) ipanatkin ostosreissun tyssäävän jo heti alkumetreillä aviisien edustalle. Useimmiten kaksikko järjestää kyllä sen verran hälinää ja häiriötä lehtihyllyjen väliin, että kanssaselailijat väistelevät vaivaantuneina/huvittuneina pikkukiitäjiä Elnan yrittäessä minimoida vahinkoja. Siitä on varsinainen selailunautinto kyllä kaukana ja siksi kai ostoskärryyn tipahtaa lehtiä useammin kuin olisi tarkoitus...

Yksi ehdoton suosikki löytyy kuvista. Lähes jokaisessa numerossa on Elnan silmää miellyttäviä juttuja roppakaupalla. Parasta antia on lukea hieman hulluista erilaisista projekteista, sillä niistä saa tämän ikuisuusprojektin parivaljakko kummasti voimaa. Kinnarkummun projektihan on suuria neliöitä lukuunottamatta ihan peruskamaa talorintamalla.

Mies muistelee aika-ajoin pariskunnan yhteisen sisustusuran alkuaikoja. Kimpsujen yhdistäminen oli hänelle yksinkertaista, sillä Elna kelpuutti tasan yhden hänen huonekalunsa yhteiseen kotiin. Kyseinen nojatuoli onkin kiertänyt herrasväen mukana, ensin jokaisessa väliaikaiskodissa ja sitten pysyvän kodin useassa huoneessa, kunnes löysi tiensä yläkerran työhuoneeseen. Nojatuoli on ostettu aikoinaan Miehen vanhempien ensimmäiseen yhteiseen kotiin, joten perinteet velvoittavat luovuttamaan sen aikanaan jommalle kummalle Rusinoista. Siihen asti sille löytyy varmasti oma paikkansa Kinnarkummun sisustuksessa!1 kommentti:

  1. Hei!
    Blogissani on jotain sinulle :)
    http://ruttu-nuttu.blogspot.fi/2013/05/mutturallan-arvonnan-voittajat-ovat.html

    VastaaPoista