perjantai 16. marraskuuta 2012

Kilpajuoksu

Lyhyt, mutta sitäkin kauniimpi valon pilkahdus aamulla juuri kun Elna ja Karvakaveri ehtivät aamukävelylle. Niitä parhaita hetkiä juuri nämä!
 
Laatoitus jatkuu, mutta loppu häämöttää jo. Kohta koko kodinhoitohuoneenkin lattia on valmis ja päästään seuraavaan vaiheeseen. Uuteen vaiheeseen siirtyminen asettaa herrasväelle muutaman kiperän valintatehtävän tulevalle viikonlopulle. On nimittäin päätettävä saunan ja kylpyhuoneen ovet, koirasuihkun ylle suunniteltu pyyhekuivain, suihkut ja hana sekä valaisimet koko kylppäri-kodinhoitohuone-sauna-osastolle. Eilinen ilta istuttiin jo netin äärellä ja luultavasti tänä iltana kulutetaan samoja tuoleja. Valmiiksi suunniteltu on puoliksi tehty, joten Elna aikoo todella panostaa suunnittelupuoleen etukäteen. On turha olettaa Rusinakaksikon kovin pitkään jaksavan odottaa vanhempien pohtiessa vaihtoehtoja. Ennen pitkää jompikumpi keksii juoksukilpailun hyllyjen välissä, näyttelyständeille kiipeämisen, tavaroiden uudelleen järjestelyn tai jonkun uuden yllärin vanhempien, myyjän ja muiden asiakkaiden iloksi. "Teidän lapsennehan ovatkin kovin reippaita..." tai "Onpas pienessä tytössä vauhtia..." tai "Hänhän onkin touhukas kaveri" on niitä yleisimpiä kommentteja kanssa-asiakkailta. Juu-u... Pahoittelut muille remppaostoksille huomenna aikoville jo etukäteen!  
 
Ja onhan Elnalla suunnittelun taka-ajatuksena myös pieni toive: jospa ehtisi piipahtaa edes pienen kierroksen kirppiksellä. Viime kerrasta on aikaa, joten ties mitä ihanuuksia lähikirppiksille on saapunut juuri Kinnarkumpuun pääsemistä odottamaan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti