maanantai 19. marraskuuta 2012

Hitaasti hyvää tulee?
Jaa mitäs mahdoinkaan uumoilla etukäteen tuosta remppatavaraostosjutusta? Niihän siinä sitten kävi, että kaikki ennustukset kävivät toteen ja ipanat järjestivät melkoisen lisähaasteen muutenkin kimurantille päätöksenteolle... Pikantin lisämausteen niihin normaaleihin juoksemisiin ym. antoi edellisen yön nukkumattomuus. Neitokainen ei nimittäin nukkunutkaan kauneusuniaan, vaan päätti touhuta viisi tuntia(!) keskellä yötä. Pikkasen saattoi väsyttää, mut sisseinä tehtiin koko kierros ja saatiin hankinta-asiat selville. Onneksi oli se pohjatyö. Vaikka todellisuudessa se ei kyllä riittänyt ja päätöksenteko jäi melkolailla paikan päällä tehtäväksi.
 
Tuntuu, ettei Kinnarkummussa ole muuta kuin ikuisuusprojekteja. Ja siis totta puhuen, onhan tämä koko yhtälö yks ikuisuusprojekti, sillä pientä (ja suurempaakin) pikku näpertämistä riittää ihan varmasti aina. Sillä ajatuksella toki koko projektiin alun perin lähdettiinkin ja sehän se on koko jutun idea. Siitä huolimatta on Elnan joskus vaikea hyväksyä kaikkea keskeneräisyyttä. Joskus olisi vain kiva istua ja nauttia aikaansaannoksista ilman pirua olalla, joka kuiskii korvaan listaa tekemättömistä asioista. Sitä hetkeä on nyt pedattu tilanteeseen, jossa koko alakerta ja talon ulkopuoli olisi saatu valmiiksi. Silloin puhallettaisiin peli poikki, istuttaisiin kuistilla keinutuolissa ja kuunneltaisiin heinäsirkkojen siritystä illan hämärtyessä. Kovasti toivotaan, että kyseinen hetki koittaisi ensi syksynä, mut aikatauluilla on tapana venähtää... ;)
 
Hei lattialaatoitukset on kura-altaan ympärystä lukuunottamatta valmiina! Sähkäri saapuu keskiviikkona ja sen jälkeen päästään katon paneloinnin ja maalauksen kimppuun. Lisäksi Mies ahkeroi viikonloppuna sitä yhtä ikuisuusprojektia tuolla yläkerrassa ja nyt on seinät levytetty. Ei olekaan kestänyt kuin about koko vuoden, kun koko ajan on ollut jotain muuta tähdellisempää tai on tarvittu putkimiehiä tai sähkömiestä tai jotain muuta ennen kuin homma on voinut jatkua. Mut nyt olisi siis jälleen herrasväen lempipuuha edessä. Siis kittaamaan ja hiomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti