torstai 9. helmikuuta 2012

Väripaletti





Elnalla on ongelma. Ongelma nimeltään valinnan vaikeus. Miten pystyä valitsemaan monesta hyvästä vaihtoehdosta se paras? Asia on työnnetty aina tähän asti kiireellisempien tieltä sivuun ja Elnalle on painunut ajatus syvälle takaraivoon asti. "Eihän meillä nyt vielä olla siinä pisteessä. Eihän meillä vielä pitkään aikaan..." Ja nyt kuin salaa on hetki koittanut.

Sisustuksen ainaisesta suunnittelusta saa vihdoin siirtyä toteutukseen!!

Valinnan vaikeus kohdistuu tänään seinämaaleihin. Mielessä on monia hienoja värejä, mutta nyt pitäisi löytää niistä paras kombinaatio, jotta kokonaisuus olisi onnistunut. Kinnarkummun herrasväki on kovasti mustavalkoista porukkaa ja yleisilmeestä tulossa sen mukainen. Silti varsinkin Elnaa houkuttelee ajatus seinien maalaamisesta muullakin kuin valkoisella. Harmaan eri sävyt ovat Miehellekin ok, mutta entäs esim. punainen?

Ensimmäisenä maalausvuoron saavat eteisen ja wc:n seinät ja katto. Ehkä jopa tällä viikolla. Uskoisko? Niissä ei kuitenkaan kokeiluja tehdä, vaan luotetaan siihen omimpaan,  valkoisen ja mustan liittoon. Katsotaan sitten miten siitä edetään... ;)

Kuvia liittyen aiempaan kattotarinaan... Vesi on pysynyt ulkopuolella. Ja lumi myös!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti