perjantai 13. helmikuuta 2015

LAATIKKOHAUKKAJos välillä taas jotain kotiin ja sisustukseen liittyvää, ettei niistä mielellään lukevat ihan kyllästy. ;)

Mulla oli eiliselle kirppisagenda, siis ihan oikea tarve. Koska kaikista paikallisista urheiluvälinekaupoista oli tietynlaiset hiihtokamat loppu, oli otettava käyttöön plan B. Siis etsittävä puuttuvia osia kirppiksiltä ja yritettävä sillä tavalla saada kokoon kokonainen hiihtosetti. Vaan eipä se niin helppoa ollut sekään, kun on erilaisia siteitä ja monoja jne. Yhtäkään vaihtoehtoa, edes huonompikuntoisia, ei ollut tarjolla. Taitavat muutkin aloitella hiihtopainotteista lomaa tuollaisten pikkunappuloiden kanssa. Edelleen potista puuttuu siis yhdet sukset, vaikka huomenna pitäisi hurauttaa jo reissuun...

Mutta siis takaisin kirppikselle. Ja sellaiseen asiaan kuin vanhat laatikot. Olen nimittäin heikkona kaikenlaisiin vanhoihin laatikoihin, niin puisiin kuin metallisiinkin. Yleensä yritän vältellä kaiken ostamista aina niin kauan kunnes tiedän valmiin paikan niille kotona. Ja koska remontti ei ole varsinaisesti edistynyt, öö, vuoteen, niin eihän tämä sisustuskaan ole muuttunut lopullisempaan muotoonsa - ei sitten yhtään. Yleensä onnistun jo melko hyvin irroittamaan otteeni houkuttelevista esineistä ja esimerkiksi keittiötavaroihin en enää edes vilkaise, jottei mieliteko pääse valloilleen. Ainoastaan ne penteleen vanhat laatikot oikein huutavat mua puoleensa, enkä pysty millään keinoin välttelemään niitä. Ja niin siinä kävi tälläkin kertaa, että monojen sijaan huomasin yhtäkkiä kantavani hymyssä suin vanhaa ammuslaatikkoa autooni. Ou nou.

2 kommenttia:

  1. Kauniitajan nuo ovatkin ja laatikoiden hankinta on aina perusteltua. Nehän ovat säilytysvälineitä;)

    VastaaPoista