sunnuntai 4. elokuuta 2013

Viimeinen lomapäivä






 Kesäloman lopuksihan kannattaa ostaa kesän rentouttavin kapistus. Siinä on nyt lötkötelty viikonloppu vuorotellen ja samaan aikaan, vierekkäin ja sylikkäin, välillä sulassa sovussa ja välillä kovaäänisesti nahistellen. Jo muutaman minuutin käyttökokemuksella todettiin yhdessä tuumin, että ens kesänä Kinnarkumpuun ripustetaan rivi keinuja. Eikä suinkaan siksi, etteikö sopu sijaa antaisi, vaan siksi, että kyseinen istuin on yksi kaikkien aikojen leppoisimmista keksinnöistä ikinä. Me like.

Naapurin ahkera Isosisko tyttärineen pystytti yhden iltapäivän ajaksi kesäkahvilan leikkimökkiin. Monenlaisia leipomuksia oli tarjolla ja kolikoita kilahteli kiitettävästi tyttösten lippaaseen. Ihana idea kokonaisuudessaan!

Kesäloman päättymisen ei annettu lannistaa kummun kesämieltä. Niinpä aurinkoista kesäpäivää olikin aihetta juhlia meren herkkuja grillaten. Vaan sen verran tyyristä tuo hummeri on ruokaisuuteensa nähden, että tuskin maukkaudestaan huolimatta kovin usein tämän herrasväen ostoskärryihin sujahtaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti