tiistai 27. elokuuta 2013

Uneton yö





Mitä tehdä kun ei saa yöllä unta? Kieriä sängyssä, luuhata netissä tai vaikka lukea kirjaa. Tai sitten voi käyttää ajan hyödyksi ja suunnitella kodin sisustuksen. Näin teki Elna, kun koko muu väki tuhisi peitot korvilla.

Pitkään vaivannut keikkuminen kahden sisustuksellisen suunnan välillä sai vihdoin päätöksensä. Kaikki on nyt kristallin kirkasta. No ei sentään, mutta jonkinlainen valaistuminen Elnalle tuona yönä tapahtui. Kauan kadoksissa ollut inspiraatio palasi, kun suunta löytyi. Sen verran paljon on tosin tehtävää ja hankittavaa, ettei valmista ihan äkkiä tule. Mutta se kai on se sisustamisen suolakin. Pikku hiljaa kun tekee oikeanlaisia löytöjä, ehtii niistä kaikista nauttia kunnolla. Toinen vaihtoehto olisi kävellä kauppaan ja ostaa kaikki heti (jos olisi iso tukku rahaa...), mutta jotenkin tylsää se olisi. Tavarat tapaavat hakea omaa paikkaansa jonkin aikaa, ennen kuin se lopullinen sijoituskohta löytyy ja virhehankintoja tulisi varmasti enemmän. 

Täällä on remonttikin vielä niin paljon vaiheessa, että kalusteet hakevat paikkaansa vielä pitkän tovin. Valmista ei siis siinäkään mielessä tule vielä vuosiin. Mutta suunnittelu on hauskaa! Voi pojat, miten Elna nauttiikaan suunnittelemisesta ja visioimisesta. On siinä Miehellä välillä kestämistä, kun haluaisi rauhassa lukea sunnuntain hesaria kahvikuppi kourassa ja vaimo sen kun haaveilee ääneen vastauksia ja riemunkiljahduksia sisältävää intoilua odottaen.  Eikä se Miehen lompakkokaan ihan helpolla pääse, vaikka tavoitteena onkin hankkia mahdollisimman paljon vanhaa ja tuunata itse. 

Keskittymisvaikeuksia lopputyön parissa. Mieli liikkuu visioissa, jotka siintelevät verkkokalvoilla. Työlista venyy venymistään... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti