torstai 14. helmikuuta 2013

protestijoukot





Miehen työskennellessä Tanskanmaalla, päätti Elna pistää paikat remonttiin. Siis vielä enemmän kuin ne jo oli... Takkahuoneen lattian laudoitus alkoi tänään ja sen tieltä oli kaivettava vanhat laatat pois. Entinen laatoitusalue oli hieman liian iso tämän herrasväen suunnitelmiin, joten laudoitus asennetaan peittämään osa vanhasta laatta-alueesta. Tulevan takan malli on vielä mietinnässä, mutta lattia on kai jo suurin piirtein selvä juttu. Takan eteen ei laiteta laattoja vaan sellainen pelti. Ainakin luultavasti.

Tuo takka onkin sitten kimurantimpi asia. Herrasväelle ei ole nimittäin vielä täysin selvää, millainen takka taloon laitetaan. Sellainen kakluunityylinen olisi ehkä ensimmäisenä toivelistalla, jos vain löydetään sopivan kokoinen ja näköinen. Mutta katotaan nyt, kunhan ehdittäis siihen asiaan kunnolla jossain välissä paneutua.

On ollut Kinnarkummussa kiirettä viime aikoina. Niinkin kovasti, että Karvapallero on jo jonkin aikaa osoittanut mieltään kinoksissa makaamalla ja ihmisten puheen päälle haukkumalla. Nyt on myös Rusinakaksikko lyöttäytynyt karvakaverin seuraksi protestijoukkoihin ja äidin omatunto soimaa. Ei ole ehditty leikkiä ja touhuta yhdessä niin paljoa, kun Elna istuu kaiket illat nenä kiinni kirjassa. Tai sitten maalaa, purkaa, siivoaa tms. Opiskelun, lapsiperhe-elämän ja remontin yhdistäminen ottaa joskus voimille ja kovasti. Pikkuihmisille ja eläimille kun ei voi sanoa että jaksakaa nyt vielä tämä kevät. Siispä vanhempien on vaan revittävä itsestään vielä hiukan enemmän ... Mut mitenköhän pitkään?


2 kommenttia:

  1. Voi sua arjen sankaria, ethän rehki liikaa? Semppistä koko köörille, toivottaa Ison Mamman rytmiryhmä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempistä! Sitä tarvitaan, vaikka viikonloppu latasikin akkuja mukavasti. Välillä on niitä aikoja, jolloin on pakko rehkiä, mut sitten otetaan taas jossain vaiheessa takasin löysäilemällä kunnolla! :)

      Poista