maanantai 18. helmikuuta 2013

Pala palalta
Taas on kääntynyt herrasväen suunpielet ylöspäin! Remonttivapaa viikonloppu tekee ihmeitä. Ja kummasti sitä ehtii tehdä sellaisia normaaleja viikonloppujuttuja, kun vaan ummistaa silmänsä kaikilta 'pitäis tehdä' -jutuilta.

Sen verran kuitenkin puuhailtiin, että kiikutettiin upouuteen työhuoneeseen sinne kuuluvat tavarat. Työpöytä tehtiin vanhasta komeron ovesta Ikean pukkijalkojen avustuksella. Ensin oli Elnan ajatuksena maalata ovi, mutta sitten päädyttiinkin ajatukseen, jossa ovi saa olla juuri siinä asussa kuin on ollutkin. Kirjahyllyn siirto-operaatio ei ollut mikään nopea urakka, koska sitähän ei kokonaisena jaksanut ylös kantaa. Pala palalta ja kirja kirjalta kiiruhti väki ylös ja alas ja ylös ja alas. Ja saatiin kuin saatiinkin hylly sisältöineen työhuoneen alkoviin.

Uudessa työhuoneessa on vaan yks ongelma. Katseen keskittäminen koneeseen ja työjuttuihin on vaikeaa, kun silmät harhailevat tämän tästä huoneen ympäri ja ulos lumiseen maisemaan. Kauan kaivattu aurinkokin pilkistää pilvipeiton takaa. Mukava maanantai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti