maanantai 11. helmikuuta 2013

Loppu lattiamajoitukselle

Puh ja pöh täältä pölyn keskeltä. Viikko on eletty tätä "uutta" pölyelämää, eli olohuoneen ja takkahuoneen remppa-aikaa. Jokapäiväiseksi rutiiniksi on jo ehtinyt muodostua pölyntäyteinen kotiutuminen, jossa Elna patistaa Rusinakaksikon omaan huoneeseensa ja alkaa uudisraivaajan lailla kaivaa kotia esiin rakennuspölyn alta. Huone kerrallaan harjataan, imuroidaan ja mopataan - joka ikinen iltapäivä... Pikkuihmiset kurkkivat kynnyksellä mopot rivissä, koska lähtölupa annetaan. Ja kaikesta siivouksesta huolimatta pölyä on joka paikassa ja sukanpohjat jatkuvasti purussa. Niin että kovin on tuntunut palkitsevalta tämä remonttiarki taas viime aikoina.

Onneksi tänään koitti yksi iso ilonaihe. Vintin vieraskammari ja työhuone valmistuivat vain vuoden remontissaolon jälkeen! Tätä on hyvin, hyvin vaikea uskoa itsekään. Saati sitten niiden patjamajoituksessa olleiden vierailijoiden, joille herrasväki on kerta toisensa jälkeen vakuutellut vierashuoneen valmistumista aina viime hiihtolomasta asti. Mutta eikös sanontakin sen jo kerro, että hitaasti hyvää tulee. Tämä herrasväki on ainakin kovasti tyytyväinen lopputulokseen! Nyt puuttuu enää sisustus. Kalusteiden tuunauksen parissa saadaan helposti vierähtämään toinenkin vuosi, mutta vierailijoille luvattakoon kuitenkin ihan oikea sänky lattiamajoituksen sijaan!


2 kommenttia:

  1. Hieno lattia! Näitä kuvia jo odoteltiinkin, niinkuin seuraava yöpymiskyläilyä uudessa vierashuoneessa =) -H-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekin tykätään kovasti. Sähkäri kun vielä ehtii pelipaikalle, niin sit on huone valmis majoittamaan vieraita koska vaan. Tervetuloa!

      Poista