tiistai 30. syyskuuta 2014

PIHLAJANMARJATOHTORI
Yhdeltä Turun kauppahallireissulta hankittu juliste sai vihdoin kehykset ympärilleen, kun yläkerran maalausverstas jatkoi taas toimintaansa. On muuten kätevää, kun talosta löytyy vielä remontoimatonta tilaa. Sitä voi surutta käyttää työpajana, maalausverstaana, säilytysvarastona jne. Sieltä löytyykin vakiovarusteena mustaa maalia, jota voi sutaista aina tarpeen tulleen ja päähänpiston osuessa.

Rusinakaksikon huoneessa on myös uusin kirppislöytö, Pitkään toiveissa ollut Ikea-hyllyköstä eroon pääseminen koitti vihdoin, kun tämä kaappi kannettiin ovesta sisään. Kaappi syö huomattavan osan lapsosten leluarsenaalista, joten huoneen saa nopeasti siistin näköiseksi. Vaikka tuosta kovasti tykkäänkin, on se kuitenkin jotenkin väliaikaisen ratkaisun tuntuinen, eikä vastaa ihan sitä, miltä tämän talon lopullinen sisustustyyli Elnan silmissä näyttää. Myöhemmin sitten nähdään kuin käy.

Tiedättekö muuten, että tulevasta talvesta on luvassa luminen. Kinnarkummun virallinen ennustajaeukko on jo hyvissä ajoin kuukausi sitten povannut kinoksia ainakin ensi vuoden alkuun. Jokaisella harrastajasääennustajallahan on omat luottojuttunsa, sammakot tms., Elna ennustaa pihlajanmarjoista. Mitä enemmän marjoja, sitä pidempi luminen talvi. Jotta linnuille ois ruokaa katsokaas! Jokainen luottaa tähän ennustajaan sitten omalla varauksella. Valituksia pilalle menneestä talvesta ja vääränlaisien talvikenkien ostamisesta ei oteta vastaan! ;) 

1 kommentti:

  1. Kaunis kaappi, ja se on aina parasta, kun lelukaaoksen saa työnnettyä johonkin piiloon. Omiin silmiin näyttää kivalta yksityiskohdalta mustavalkoisen keskellä, mutta varmasti näyttää hyvältä myös sitten myöhemmin, kun sille jotain keksit tehdä. -Sini-

    VastaaPoista