maanantai 29. syyskuuta 2014

MAANANTAIN MIETTEITÄ





Maanantaiaamu yllätti helppoudellaan. Jokainen nousi ylös hyväntuulisena ja ihan aikataulussakin vielä. Yleensä touhukkaan viikonlopun jälkeen uni maistuisi itse kullekin ja erityisesti perheen pienimmälle. Oli ihana herätä katselemaan usvan takaa nousevaa aurinkoa. Olohuoneen lasiovien läpi loistavat säteet näkyvät suoraan makuuhuoneeseen asti, joten unihiekkaisia silmiä voi siristellä heti kohti päivän kirkkautta. 

Elna on tykästynyt uuteen smoothieherkkuun, lehtikaalin, pinaatin, avokadon ja hedelmien sekä Valio lohkeavan luonnonjogurtin sekoitukseen. Aineksia löytyy kaapista sen verran paljon, että Mies siitä jo hymyssä suin hieman huomauttelikin. Mutta Elnan laskurin mukaan jogurttipinoista huolimatta aineksia ei ole ollenkaan liikaa, vaan juuri sopivasti arkiviikon tarpeiksi.

Tämän päivän ohjelmassa olisi kirjallista puurtamista, joka sinällään on ihan ok. Juuri tällä hetkellä keskittyminen niihin asioihin on vaan hieman heikkoa, sillä mielessä pyörii uuden keittiön suunnittelu. Vaikkei tässä ole vieläkään mitään päätöstä keittiörempan aloittamisesta tehty, on asia noussut jälleen puheeksi ja suunnittelun alle. Mielessä on jo melko selvä kuva siitä, mitä halutaan, mutta nyt pitäisi löytää vielä keinot sen toteuttamiseen. Tässä sitä nyt sitten googlataan puuseppiä, tasovalmistajia, kodinkoneita jne. Ja voitte varmaan uskoa, että innostus sen kun lisääntyy. Ja vanha keittiö näyttää entistä ankeammalta... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti