tiistai 10. joulukuuta 2013

UUSI HAASTE


Elna sai jokunen aika sitten mielenkiintoisen haasteen Aniliinilta. Nyt on viimein aika ottaa haaste vastaan ja rustata omat vastaukset alla oleviin kysymyksiin. Tällaiset ovat haasteen säännöt: 1. Kerro pari asiaa itsestäsi tai päiväsi kuulumisista. 2. Vastaa haastajan kysymyksiin, jos se tuntuu sinusta mukavalta. 3. Voit muuttaa haasteen sisältöä mieleiseksi. 4. Keksi haluamasi määrä kysymyksiä. 5. Haasta haluamasi määrä blogeja mukaan.

Tässä päivässä ei ole kauheasti mainitsemisen arvoista, joten kerrottakoon yksi pieni juttutuokio eiliseltä. Tarinan pohjustukseksi on mainittava, että Rusinakaksikon ajatuksissa on joulun lisäksi ollut viime aikoina myös synttärit. Pikkurusina odottaa keväällä tulevia 3-vuotisjuhliaan jo kuin kuuta nousevaa. Suunnittelee tarjoiluja ja miettii tuleekohan se ja tämä hänen juhliinsa. Ollaan yritetty opetella kuukausia ja perheen synttärijärjestystä, jotta pienen tyllerön olisi helpompi hahmottaa omien juhliensa kaukaisuus. Nyt on opittu, että seuraava sankari on ystävämme Karvapallero. Eilinen keskustelu meni jotakuinkin näin:

Rusina: "Keksin jo Karvapallerolle hyvän synttärilahjan."
Elna: "Ai jaa, mikäs se olisi?"
R: "Shhh, Karvapallero ei saa kuulla!"
E: "Ok, kuiskaa sitten se mun korvaan."
R: "Se lahja ois toinen koira. Karvapallero kyllä varmasti tykkäis."

Niin tykkäis joo. Miehen kommentti asiaan oli, että "Ahaa, onko äidillä sormensa pelissä lahjasuunnitelmissa?" Käsi sydämellä voi Elna vannoa, että ajatus oli täysin pikkuihmisen oma. Ei tarvitse manipuloida, niin hyvin on lapsista kasvanut eläinrakkaita muutenkin!

No mutta, nyt haasteen kysymyksiin...

1. Mikä on suosikkiesineesi sisustuksessasi?
Koska Kinnarkummun sisustukseen ei ole ehditty vielä hirveästi panostaa, valitsen huonekalun. Siispä keinutuoli. Niitä löytyy tällä hetkellä kolme ja lisääkin voisin ottaa.

2. Minkälaiseksi kuvailisit sisustustyyliäsi?
Mustavalkoinen, pelkistetty mutta tunnelmallinen, paljon vanhaa ja käytettyä.

3. Miten rentoudut parhaiten?
Liikkumalla luonnossa ja puuhastelemalla kotona omien kultien kanssa. Musiikki rentouttaa myös.

4. Kenen antaisit sisustaa kodissanne olevan tyhjän huoneen lattiasta kattoon, JOS et saisi sitä itse tehdä?
Helppo valinta: Miehen. Maut osuvat kovin hyvin yhteen.

5. Oletko jouluihminen? Miten joulu näkyy kotisi sisustuksessa?
Oon! Joka vuosi enemmän ja enemmän. Vielä kelkein kuukausi jouluun, mut odotus on jo melkein yhtä kovaa kuin lapsena parhaimmillaan. Nyt joulukuun kolkutellessa ovea, on aika laittaa jouluvaloja niin ulos kuin sisällekin. Aaton lähetessä kannetaan sisälle joulukuusi ja koristellaan kotia maltillisesti. Mulla on periaate, että joka joulu hankin yhden uuden koristeen. No, tänä vuonna se on täyttynyt jo kolminkertaisesti...

6. Lempiohjelmasi telkkarista?
On kolme tärkeetä sarjaa, jotka pitää nähdä joka viikko: Good wife, Isänmaan puolesta ja Greyn anatomia. Muuten ei mun puolesta telkkaria tarvittaiskaan.

Mikä on suurinta herkkuasi? 
Vastaleivottu leipä, tuoreet marjat ja suklaa kaikissa muodoissaan.

Lähetän haasteen eteenpäin blogille, johon olen tutustunut vasta vähän aikaa sitten. Kaaostehdas, ole hyvä ja nappa mukaasi, jos haluat!

2 kommenttia:

  1. Huomenta Kinnarkumpu! Nyt on niin uskomaton tilanne, että me päästäis MOLEMMAT visiitille teille ensi viikon torstaina (Tirppa jää mummolaan tällä kertaa). Ollaanko tervetulleita? Mukana saapuisi kätsysti myös kuntoiluhärveli. terveisin, Kummitäti

    VastaaPoista