perjantai 20. joulukuuta 2013

KUMMIT - PÄIVÄN PELASTUSNämä aurinkoiset pakkaskuvat eivät ole tältä päivältä, vaikka tänäänkin ilostutti keltainen möllykkä vierailullaan. Jouluun on enää neljä yötä, mutta lämpömittari näyttää +5 astetta. 


Tämä päivä ei mennyt ihan kuin Strömsössä. Taisi tulla epäonnen päivä viikon myöhässä vierailulle. Ja toi mukanaan vielä känkkäränkänkin. Näillä eväillä on onnistumismahdollisuudet rajalliset, mutta oikeiden henkilöiden kanssa pystyy päivästä kaikesta huolimatta tekemään mukavan. 


Katastrofiaamun jälkeen ei ole parempaa hermojen leputusta, kuin tavata ystäviä ja kummeja mukavissa merkeissä, tällä kertaa Käsityöläismuseossa kierrellen. Ihan siinä ehti rauha ja joulumieli taas perille sisuksiin parahiksi uutta koitosta varten. Oikuttelu oli nimittäin tarttunut juuri kotimatkan alkajaisiksi ihmisistä jo autoonkin, joka päätti lopettaa matkansa heti alkajaisiksi. Onneksi on olemassa Ukki, joka pelasti Elnan ja pikkuväen hitaasti, mutta varmasti kotiovelle asti. Sen verran vaativa tilanne tuo hinaus oli, että vieläkin on rouvan nilkka kankea jarrupolkimella jännittämisestä.

Kotiin pääsyn helpotus purkautui Rusinakaksikossa, no, mitenkäs muutenkaan kuin kiukkuna... Onneksi oli illalla luvassa päivän pelastus nro. 2, kun toinen kummikomppania pyörähti pikavisiitillä Kinnarkummussa. Iloisia uutisia kuullessa unohtuu omat harmitukset kertaheitolla. :)

Loppuilta on pyhitetty joulumielen uudelleenkeräilylle. Huomenna koko joukko suuntaa uusin mielin katseensa kohti juhlapyhiä. Valmisteluja ehdottomasti ilman stressiä, nautiskellen vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti