lauantai 29. kesäkuuta 2013

Nytkö kelpaa?
 Pientä esimakua uudenvärisestä Kinnarkummusta. Neljäs kerta toden sanoi ja tänään löytyi vihdoin oikea sävy. Nämä maalivalinnat ei ole menneet  ihan putkeen Kinnarkummun projektissa. Vitsi miten turhauttavaa on ajella kerta toisensa jälkeen kotiin uuden sävyn kanssa vain huomatakseen, että väri ei olekaan odotettu. On siinä ehtinyt palaa rahaa, aikaa ja hermoja pelkän sävyn takia. Muutama maaliosastokin on uudelleenjärjestelty Rusinakaksikon toimesta ja kaupan lattiat pyyhitty sisaruspainin tiimellyksessä. Niinpä tämä on nyt tässä: sävy saa kelvata ja sillä sipuli!

Kuistin varjossa sävy on aavistuksen liian tumma, mutta valossa sen vaaleus on ihan passeli. Jos luoja suo ja Mies tervehtyy kesälentsustaan, on huomenna tiedossa vanhojen maalien rapsuttelua ja seinien pesua. Ou jee. Juuri nyt (eikä koskaan) ei hotsittais tarttua harjan varteen ja heilua tikkailla likaa pesemässä. Kyllä siivoamista riittää nimittäin ihan täällä sisälläkin ilman, että siihen lisätään vielä  sadoin kappalein neliöitä ulkopuolella. Saattaapi siis olla, että allekirjoittanut keksii hyvinkin sopivia muita "tärkeitä" juttuja huomisen projektin alkua siirtämään. 3 kommenttia:

 1. Hieno sävy! Itse maalaaminen on oikeestaan ihan rentouttavaa puuhaa sitten kun siihen asti pääsee, mutta mun hermorakenteella sitä edeltävä teippaus on ihan vihon viimestä puuhaa. Hienoa, että just meidän talossa on koristelista poikineen...

  Hyvä me! Syksyllä me niiiin asutaan erivärisissä taloissa. :-)
  Kummitäti

  VastaaPoista
 2. Kyllä näyttää hienolta, noi alkuvalmistelut on kyllä vihoviimeistä hommaa.Ilmatieteenlaitos ainakin näyttää aika sopivia kelejä maalausprojektiin.Työn iloa, täällä mennään edelleen klapihommissa.
  Terkkuja.

  VastaaPoista
 3. Olette niin oikeassa noista valmistelupuuhista: niin vihoviimeistä! Kiitos tsempistä, sitä tarvitaan. :)

  VastaaPoista