perjantai 5. heinäkuuta 2013

Kolmas kesä toden sanoo


Vihdoin on Elnan ja Rusinakaksikon odotus palkittu ja Mieskin on saatu mukaan lomajengiin. Seuraavien neljän viikon aikana me niin lomaillaan! Ja maalataan... Viikon kuluessa on Elna maalannut kuistia, raapinut kädet verillä vanhoja maaleja pois ja pessyt likaa seinistä. Tuloksena se, että ehkä noin 1/5 maalauksen esityöstä on tehtynä ja saturaatiopiste jo aikaa sitten saavutettuna. Niin että tästähän se riemu repee loman alkajaisiksi. ;) 

Monitoimimies saapuu alkuviikosta koristelistoja tekemään. Mies siitä intoutuneena jo suunnitteli päätyparvekkeen kunnostusprojektia samaan syssyyn. Juu ei kiitos. Josko tänä kesänä vietettäis ihan oikeeta lomaakin jopa enemmän kuin kolme päivää. Edelliset kaksi kesää on mennyt harakoille remontille. Kolmas kesä toden sanoo, tuleeko Kinnarkummussa eläminen verottamaan aina kesälomapäivät minimiin. 


3 kommenttia:

  1. Kyllä se tosiasia valitettavasti on niin, että lomat tahtoo aina huveta töitä tehdessä.Välillä täytyy muistaa ottaa pieni hengähdystauko ja hypätä vaikka uimaan niin kyllä sitä taas ihmeesti jaksaa. Vielä ei onneksi ole mustikat kypsyneet. Lopussa kiitos seisoo, eiks niin sanota.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa lomaa teille, pitäkäähän kunnon irtiotto arjesta ( ja remontista!) :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos loman toivotuksista! Nyt ollaan osattu aloittaa loma lomaillen ja välissä vain vähän puuhasteltu remppaa.

    VastaaPoista