maanantai 22. heinäkuuta 2013

RetkilläParin päivän irtiotto rempasta teki hyvää. Perjantaina tallattiin Tammisaaren katuja sateen ja auringon kilpaillessa taivaan vallasta. Kierreltiin lasten mielestä kyllästymiseen asti vanhan kaupungin katuja ja ihmeteltiin talojen värejä. Jotenkin on tainnut tuo maaliasia jäädä päälle... 

Toinen retki suunnattiin saaristoon piknikeväät repussa ja Karvapallero takakontissa. Jo vaan saikin vanha herra huomiota osakseen, kun lähes jokainen ohikulkija ystävämme ulkomuotoa kommentoi. Parhaimmillaan koira aiheutti kahvilan naapuripöydän teinien keskuudessa joukkogooglettamisen, jossa etsittiin kilpaa tietoja isoista koiraroduista. Vanhemmille parasta päivässä olivat rauhallinen oleilu ja isoäidin kahvilan kakkutarjonta. Pikkuväeltä samaa kysyttäessä mieleen painuvin kokemus oli lossiajelu.

Nyt ollaankin taas kiinni rempassa, kun Mies on purkanut saunan ulkoseinää ja Elna maalannut koristelistoja. Huomenna seinä uusitaan ja sitten kiinnitetään vieä koristelistat. Josko sen jälkeen ehdittäis jo mökillekin asti...1 kommentti:

  1. Kauniita kuvia! Meillä on ollut sama kohde viime viikolla, tuo alimmainen siis :)

    VastaaPoista