torstai 13. kesäkuuta 2013

Puolivalmiit tekeleet
Kinnarkummussa kaikki projektit tuntuvat kestävän kauan, joskus jopa ikuisuuden. Mutta kun on vaan niin monia kivoja tekemisiä (ja muutama pakollinenkin siinä sivussa). Tämä ahneus sitten kostautuu hitaina aikatauluina ja puolivalmiina tekeleinä, joita löytyy pitkin taloa ja pihapiiriä. Välillä tulee miettineeksi, miten helppoa ois kun olisi vain yksi tai kaksi intohimoa, joiden parissa haluaisi vapaa-aikaansa kuluttaa. Mutta kun mistään kivasta ei Elna pysty luopumaan, on sitten tyydyttävä vain hitaampaan aikatauluun. Niin myös ruokailutilan sisustuksen kanssa, jota on suunniteltu ja pikku hiljaa valmisteltu jo kohta kaks kuukautta.

Ilouutinen äidille oli pojan eilinen tokaisu ruokapyödän jalkojen kunnostuspuuhissa:

"Voi vitsi että tää hiominen on hauskaa!"

Noita hiomisprojektejakin nimittäin löytyy Kinnarkummusta listaksi asti. Kunnostusvuoroaan odottaa ainakin puinen penkki, naulakko, keinutuoli, muita tuoleja ja erinäinen määrä pienempiä esineitä...2 kommenttia:

  1. Onpa ihana väri! Hyvän valinnan teit. Tuleeko kaikista tuoleista saman väriset?

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Ajattelin et kahdesta tuolista tulisi tollaiset turkoosit ja yks onkin jo sellainen hailukan oranssi. Ja loput maalataan mustiksi. Katsotaan sit millainen kokonaisuudesta lopulta tulee. :)

    VastaaPoista