keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Ahkera emäntä

Kappas vaan, saahan se tämäkin eukko jotain valmiiksi asti! Sisustusideoita on mielessä kymmenittäin, mutta toteutukseen asti ei ole ehtinyt vasta kuin muutama. Niistäkin suurin osa on odotellut valmistumistaan kuukausikaupalla. Niin myös tämä hylly, jonka herrasväki hankki jo joskus kesän korvilla. Jostain syystä se on vain odotellut ja odotellut viimeistelyään, vaikka maalipintahan valmistui jo aikaa sitten. Eilen sitten kyllästyi Elna flunssan aikaansaamaan nuhjuiseen oloon ja päätti hakea piristystä käsin puuhastelusta. Koukut kiinni ja hylly seinään ja ta-daa, valmista tuli.

Oikeastihan noita samanlaisia hyllyjä on kaksi, koska alunperäinen suunnitelma oli tehdä molemmille lapsille oma. Lasten huone on kuitenkin sen verran pieni, että kaksi isoa hyllyä olisi liikaa, joten yksi saa luvan riittää. Toiselle on löytynyt jo uusi sijoituspaikka, mutta sitä ennen sekin kaipaa pientä tuunausta. Valmista tulee siis tällä ahkeruudella ehkä joskus ensi syksynä... ;)

Mustaan kirjaan tuli eilen kaksi uutta merkintää. Mistä niitä hiiriä vielä tähän aikaan talvea tulee?!

2 kommenttia:

  1. Lopputuloksestahan tuli superhieno, ja värit sopii Karkumatkaan (vaimikäsenytoli?Karkulaiset?) just eikä melkeen! Minnekäs se toinen hylly muuttaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjuska!Toiselle hyllylle voisi löytyä kolo kodinhoitohuoneesta. Mies ei tiedä vielä asiasta, joten katotaan mitä mahtaa moisesta ideasta sanoa... ;)

      Poista