maanantai 12. tammikuuta 2015

IHMISHISSI
Ihan kuin kevätaurinko olisi jo lämmittänyt kasvoja tänään. Voi olla, että auringon voiman lisäksi tarvittiin hieman mielikuvitusta lämmön havaitsemiseen, muttei paljoa kuitenkaan. Niin upea oli ilma tammikuun hangilla pulkkailuun. Ainoastaan yksi pienoinen epäonni tämän päivän pulkkailua hidasti. Eilisessä ilmalennossa tärähtänyt niska kipeytyi sen verran, että tänään Elna pysytteli pääasiassa lähettäjän ja hissin roolissa. 

Tässä on useampana päivänä siivottu joulun rippeitä pois nurkista. Irrotettu kuistin jouluvalot ja kannettu kaikki havut kompostikasaan. Lyhde saa palvella pihapiirissä talvehtivia pikkusirkuttajia niin kauan kuin lunta riittää. Herrasväen nenät on käännetty osoittamaan kevättä kohti ja talven uneliaisuutta yritetään karistaa kovasti kintereiltä. Eilen jopa uskaltauduttiin sytyttämään raksavalot ja tekemään suunnitelmia yläkerran osalta. Katsotaan, päästäänkö asioissa vihdoin tuumasta toimeen tämän kevään aikana... ;)

2 kommenttia:

 1. Oulussa-22c ja inha tuuli! Ei puhettakaan kunnon ulkoilusta. Tuntuu, että nokka tippuu jäätyneenä maahan...
  Kevät, tule jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kuulostaa liian kylmälle! Täällä etelässä taas tänään nollassa ja märkää loskaa. Eilisestä mahtikelistä ei tietoakaan... Mut kyllä se kevät tulee, uskotaan vaan kovasti! Mukavaa viikon jatkoa Ouluun!

   Poista