lauantai 2. maaliskuuta 2013

Kaksistaan


Noin kerran kahdessa kuukaudessa pikkukaksikko nukahtaa jo yhdeksältä. "Voi, mitä me oikein tehdään kun kerrankin on pidempi ilta kahdestaan?" pohtii vanhempi osasto. "Jaa-a, mietitäänpä." Siinä miettiessä ehtii tämä herrasväki hyvin pestä ja viikata pyykkiä, kiinnittää kodinhoitohuoneen vetimet, laittaa ikkunoiden ruuvinreikiin tulpat, koota vierassängyn ja siivota kodinhoitohuoneen. Aika hyvin, eiks vaan? ;) Mitäs teillä tehtäisiin?

3 kommenttia:

 1. No on kyllä todella hyvin! Itse rojahtaisin sohvalle.. Tai ehkä sitä tulisi ne pyykit hoidettua :) Elna, sinulla on muuten todella kauniita kuvia. Saako kysyä, mitä kameraa käytät? Suunnittelen tässä uuden kameran hankintaa, siksi kyselen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matleena! Käytän valokuvaamiseen Miehen jo vuosia sitten hankkimaa Canon EOS 400D järkkäriä ja siihen sopivia 18-55mm ja 55-250mm objektiiveja. Oon tykännyt kovasti tästä kamerasta, eli voin suositella!

   Ja kyllä se sohvalle rojahtaminen oli täälläkin mielessä, mutta kun sohvat on evakossa olohuoneremontin takia, niin ei onnistunut... ;)

   Poista
 2. Vähän arvelinkin, että teillä on varmaan Canon. Olen ollut muutamalla valokuvauskurssilla viime aikoina ja niillä on näkynyt paljon Canoneja. Ne toistaa värit jotenkin paljon kirkkaampina ja kuvat näyttää väillä jopa kolmiulotteisilta, verrattuna Nikoneihin. Myös kuvien terävyydessä on eroa, vaikka ei siitä kai pelkkää kameraa voi syyttää.. ;) Meillä on valitettavasti kaikkea oheishärpäkettä sen verran, että voi olla, että jatkamme Nikonilla.

  VastaaPoista