perjantai 15. maaliskuuta 2013

Käsintehty


Käsintehdyt lahjat ovat parhaita. Niissä tekijä ja lahjan antaja antaa lahjan mukana palan itsestään. Ajan, jonka hän on käyttänyt juuri tätä lahjaa varten. Ajatuksen, jossa hän haluaa lahjoittaa jotakin omaansa toiselle.


Kinnarkummun joulukuusen alta löytyi viime kerrallakin useampi käsintehty lahja, joista kuvassa niistä tuoksuvin. Tähän asti on Elna säästellyt saippuaa odottaen sopivaa kirpparilöytöä sen astiaksi. Mutta kun ei kirppikselle ole ehditty, oli tyydyttävä hätäratkaisuun ja napattava sinikeltaisesta tavaratalosta väliaikaismalli. 


Laventelin tuoksu on huumaava. Ajatukset harhailevat aina saippuaan tarttuessa suoraan elokuiseen, lämpimän hämärään iltaan. Keinutuoli-kirja-oma aika -yhdistelmään on saippuan myötä liittynyt laventelin tuoksu. Sitä on siis pakko istuttaa terassin ruukkuihin heti kesän lämmetessä!

5 kommenttia:

  1. Telepatia toimii! Laitoin juuri aamulla laventelia jääkaappiin itämään. Olet siis ajatuksissani. terveisin, Ranchin viheryksikkö

    VastaaPoista
  2. Hienoa! Samat ajatukset ja kesällä sit tuoksutellaan molemmat. Mutta tietämätön ihmettelee, miks niitä idätetään jääkaapissa?

    VastaaPoista
  3. Siinäpä tosiaan mysteeri, mutta niin pussissa käskettiin toimia. Siellä ne kylvökset nyt ihmettelee maailmaa kurkun ja tomaattien välissä. Ehkä niitä ujostuttaa? :-)

    VastaaPoista
  4. Olen kanssasi samaa mieltä siitä, että itsetehtyjä lahjoja on mukava antaa ja mukava saada. Kyllä meidänkin kuusen alta löytyi ihania toffeekarkkeja, jotka valehtelematta on sata kertaa parempia kuin kaupan valmiit toffeet. Toisessa paketissa oli isomummun reseptin mukaan tehtyä saaristolaislimppua, parempaa ei voi toivoa.
    Paikallislehdestä sitten kyllä joulun alla luin artikkelin, jossa eräs lukija näreissään kirjoitti, että älkää vaan tuoko mitään itsetehtyjä kakkuja heille, hän haluaa kuulema leipoa itse. Lätä lukiessa jotenkin iskee se arkuus antaa itsetehtyä lahjaa.Meitä on moneksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meitä on moneksi ja kaikki eivät tosiaan ole yhtä innoissaan itsetehdyistä lahjoista. Onneksi on lähellä niitä ihmisiä, joille uskaltaa antaa omia tekeleitä ja joilta niitä myös saa! :)

      Poista