lauantai 14. heinäkuuta 2012

Tilannekatsaus
Pieni välikatsaus hyötypuutarhaan. Tulihan niistä kasvihuonekurkuista jotain, vaikka taimivaihetta jouduttiinkin kertaamaan. Ensimmäiset kaksi kurkkua on maisteltu ja nyt odotellaan kuumeisesti lisäsatoa. Tomaatit eivät kypsy ja paprikat ovat ihan vaiheessa, mutta viiniköynnös sen sijaan näyttää eloisammalta kuin Elna olisi koskaan voinut kuvitellakaan! (Myönnetään tässä, ettei talvipeittely ollut ehkä kovinkaan kummoisesti hoidettu...) Kinnarkummun herrasväki kuuluu viinirypäleiden suurkuluttajiin, joten kypsymistä odotellaan kuin kuuta nousevaa. Rusinakaksikko tanssi jo inkkaritanssinkin nopeamman valmistumisaikataulun toivossa. Mut silti pitää vielä odottaa. Elnalle täysin uusi kasvatustuttavuus, lahjaksi saatu chili kukkii kukkimistaan, joten luvassa on kenties runsaskin sato. Kiitos Aniliinille lahjasta!

Alkukesällä rakennettu yrttipenkki on saanut väliaikaisesta kuivuudesta kärsineet makuaineet uuteen kukoistukseensa. Nyt vain askarruttaa yksi kysymys: Tuliko penkki sijoitettua liian kauas keittiöstä? 

1 kommentti:

  1. Vastaus: saattoipa tullakin. Ainakin tälläisen laiskan kokin yrttien hakureissu saattaa kerran jos toisenkin jäädä teorian tasolle ;) Onneksi hätä ei ole tämän näköinen ja penkin voi tarvittaessa siirtää jahka pihan lopullinen muoto on päässyt hahmottumaan :)

    VastaaPoista