lauantai 7. heinäkuuta 2012

Stay cool and think positive


Tämä päivä on ollut mitä mainioin! Elna on ollut jo ihan lomafiiliksissä, vaikka tosiasiassa koko herrasväen yhteisen loman alkuun on vielä viikko. Tänään on nukuttu pitkään, kierretty koko nelikon voimin sisustuskaupoissa, vietetty yhteistä laatuaikaa ja nautittu kesän lämmöstä, tuoksuista ja makoisten ahomansikoiden mausta.


Sisustuskierrokselta tarttui mukaan myös kuvan puuhylly, tai oikeammin kaksi samanlaista. Tuollaisenaan ne eivät ole ihan sitä, mitä Elna on viimeiset viikot mielessään pyöritellyt, mutta tuunaamallahan kaikesta saa haluamansa. Eikös vaan? Nuo puunupit saa lähteä, tilalle metalliset. Maalia pintaan, laatikot kenties uusiokäyttöön toisaalle ja avot, siinähän ne lastenhuoneen seinäkoristeet ovatkin juuri sellaisina kuin eukko on mielessään suunnitellut!


Jotta kiva jatkuisi mahdollisimman pitkään, on herrasväen suunnitelmissa sisustusjuttuja myös huomiselle. Silloin suunnataan antiikkimarkkinoille Billnäsin ruukkiin. Samalla on pakko pistäytyä myös Rakennusapteekissa valaisimia ja vetimiä hipelöimässä. Kunpa vaan Rusinakaksikon yhteistyökyky kantaisi huomisenkin...


Nyt on annettava Miehelle kymmenen pistettä ja papukaijamerkki urhollisuudesta ja ahkeruudesta! Hän suoritti työn, jota molemmat ovat vältelleet kuin ruttoa viimeiset viikot (oikeasti kuukaudet...). Salin katto saattaa sittenkin valmistua maalattavaksi vielä tämän vuoden aikana! Tuuletuksia!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti