perjantai 15. kesäkuuta 2012

Käytännöllisyydestä viis

 


Tältä näyttää eilen saapuneet kodinhoitohuone-kylppäri-saunaosaston laatat. Koko tila tulee siis samoilla laatalla. Ensi viikolla pitäisi saapua myös kalusteet. Valitettavasti monitoimimiehellä pukkaa keikkaa myös muualla, joten laatoitusaikataulusta ei ole vielä tietoa. Vaatimaton toive olisi, josko ennen syksyn kurakelejä saisi kura-altaan käyttöön...

Herrasväki harkitsi pitkään ja hartaasti tätäkin laattavalintaa. Niin vain kävi, että ensimmäinen idea veti pisimmän (ja oikeastaan ainoan) korren. Nyt sitten jännätään, miten hankala puhtaanapidettävä materiaali tuo musta lattialaatta on. Kertomuksia on kuultu, mutta niistä ottaa onkeensa kai vain fiksut rakentajat. Kinnarkummun herrasväki valitsee itsepintaisesti omissa silmissä hyvältä näyttäviä laattoja - käytännöllisyydestä viis. Onneksi mielipide ja päätös oli jälleen pariskunnan yhteinen, joten omaa tyhmyyttään saa sitten kumpikin sadatella kun shampoojälkiä suihkun lattialta pois hankaa.

Mutta vielä uskotaan itseemme ja oikeaksi osoittautuvaan valintaan! ;) Joka tapauksessa kyseisellä valinnalla kunnioitetaan talon vanhaa tyyliä, sillä samainen tila oli päällystetty aiemminkin täysin vastaavilla materiaaleilla. Vain kuuskulman väri vaihtui tiilenpunaisesta mustaan.

2 kommenttia:

  1. Meillä nuo samaiset mustat laatat alakerran vessassa eikä voi kyllä muuta kuin kehua valintaanne! Ainakin vessaolosuhteissa toimii, vaikka mustassa laatassa nyt sen muodosta ja pinnan kiillosta huolimatta näkyy valittavasti aina ne vesiläikät. Lika ja pöly toisaalta taas sitäkin vähemmän.

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla kokemuksen ääntä! Tuo lian ja pölyn näkymättömyys on positiivinen uutinen ja karvapalleron karvatkaan ei paista mustasta laatasta samoin kuin vaaleasta lautalattiasta.

    VastaaPoista