sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

22 euroa





Piiitkästä aikaa on Kinnarkummussa ollut planeetat kohdillaan. Vapaa-aika ja remppamotivaatio vierailivat samana viikonloppuna! Lopputuloksena kuvissa näkyvä ulkoportaikko. Tässä vaiheessa voi joku kysyä, onko tämä muka edistystä..? Onhan se. Vanhaa (60-luvulla tehtyä) portaikkoa oli saatava hajotettua, jotta päälle+sivuille voidaan valaa uusi kuisti. Hajotushomma alkaa olla viilausta vaille selvä ja nyt odotellaankin sitten kuistin rakentajaa pelipaikalle.

Voitteko uskoa, myös sali on edistynyt?! Lapsosten päivätirsa-aikaan Mies nauhoitti saumoja minkä kerkesi ja Elna heilui hiontavarren kanssa. Toivon kipinä syttyi taas, ehkä se valmistuu sittenkin!

Elna pääsi tänään nauttimaan laatuaikaa rakkaiden siskojensa kanssa kirpputorikierroksen merkeissä. Ensimmäinen kohde, Helmilän kirppari, osoittautui Elnalle tuottoisimmaksi. Mukaan tarttui leluja, kirjoja, takki, mekko pikku-E:lle ja vielä käsityökin ja rahaa kului 22 euroa. Ei paha mun mielestä. Paikan putsattuaan kiiruhti siskokolmikko vielä pariin muuhunkin paikkaan, ja saalis oli isosiskon osalta oikeinkin moninainen.

Kotimatkalla kirppisendorfiinin vaikutuksen alaisena meinasi kolmikko heittää U-käännöksen erään urheilukentän ohi ajaessaan. "Ihan niinkuin siellä ois myyty jotain!" hihkaisi Elna koiranäyttelytelttoja tiiratessaan.

1 kommentti:

  1. Hih, ehkä ihan hyvä ettei heitetty uukkaria..pikkusisko kun ei kirppareilla tehnyt löytöjä niin ties millainen karvakorva sieltä kentältä olisi voinut tarttua matkaan :D

    VastaaPoista