lauantai 5. toukokuuta 2012

Kuusi kulmaa
Ei siitä pääse yli eikä ympäri. Kinnarkummun herrasväen mielessä ainakin kuukausi-, ellei jopa vuosikaupalla keikkunut ajatus mustasta kuuskulmalaatasta kylppärin lattialla ei anna periksi. Se on tullut jäädäkseen, eikä mikään pysty sitä enää voittamaan. Ei, vaikka kuinka surffaisi netissä, selaisi sisustuslehtiä tai kiertelisi alan liikkeitä. Ei, vaikka kuinka kuulisi kauhukertomuksia saippuajäljistä tai saisi vinkkejä pesuvaatimuksista. Tämän tosiasian selvittyä marssi Elna tänään paikalliseen luottolaattaliikkeeseen selvittämään hinta- ja saatavuustietoja. Taaskaan ei tarvinnut pettyä vaan päinvastoin. Mukava henkilökunta jakoi jälleen ammattitaitoista ja erittäin ystävällistä asiakaspalveluaan! Asia on lattialaattojen osalta tarkkaa määrää vaille valmis keissi. Seinälaattojen hintoja pitää vielä vertailla, mutta tilaus saadaan varmasti tulevan viikon aikana pakettiin. 

Sisustuspäätösten tekeminen on osoittautunut oikeastaan helpommaksi haasteeksi kuin Elna etukäteen osasi kuvitella. Tai ehkä se on se, että riittävän pitkän miettimisajan kuluessa ajatukset ehtivät jalostua valmiiksi ja itse päätösprosessi sujuu kitkattomasti. Näin kun remontoidaan osa kerrallaan, ehtii jokaiseen huoneeseen paneutua rauhassa. Muita ideoita voi hautoa samalla kun yksi puserretaan valmiiksi asti. Voi olla, että toisenlaisessa projektissa tämän herrasväen päänuppien prosessointikapasiteetti ylikuumenisi ja tuloksena olisi katastrofi... Ei voi tietää. Mutta sen voi jo sanoa, että vanhan korjaaminen sopii sekä Elnalle että paremmalle puoliskolle varsin mainiosti!

Elnalla oli tänään ilo saada viettää laatuaikaa isoäitinsä kanssa ihan kaksistaan. Mummin käydessä asioilla jäi Elnalle aikaa tutustua naapuripitäjän kylänraittiin. Sieltähän löytyikin mitä ihanin sisustuskangaskauppa Hannan Huusholli. Eihän sitä pystynyt pitämään rahapussin nyörejä solmussa, niin kivoja pikku juttuja sieltä löytyi. Kuvissa yksi niistä. Ja varmaa on, että viimeistään seuraavan valmistuvan huoneen verhoja mietittäessä on seuraavan vierailun aika.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti