tiistai 8. toukokuuta 2012

Arkiviikon alku


Niin siinä kävi, ettei vanhenemista voinut tänäkään vuonna estää. Menneenä viikonloppuna oli siis juhlarallin kolmas osa ja jälleen leivottiin ( ja syötiin) kakkua. Nyt alkaa jo kakut pursuta korvista ulos, mutta vielä olis rallin viimeinen erikoiskoe jäljellä. Tulevan viikon aikana löytyy kalenterista kolmen tämän kylän neidin nimi ja niitä on tarkoitus juhlistaa tulevana viikonloppuna.

Sitä ennen on kuitenkin arkiviikko elettävänä ja jonkin verran tekemistä näyttäisi siihenkin olevan kertynyt. Eilen aloitettiin pikkunappuloiden kanssa pihahommilla. Tällaisella säällä niitä voisi tehdä vaikka koko viikon, mut kun on edelleen se pimennysverhojen ompelukin... Sen lisäksi ois salin kittaushommat, ilmanvaihto- ja viemärituuletusputkien asennus, kodinhoitohuoneen kalustesuunnittelu, laattatilaukset, kiukaan valinta ja hankinta, sekä vino pino muita pieniä, remonttiin liittyviä asioita. Ei tule aika pitkäksi, mut tentteihin lukeminen saattaa ehkä vähän kärsiä...

Ennustus kävi toteen. Halla pääsi iskemään arkoihin kurkun taimiin pian kasvihuoneeseen siirron jälkeen. Istutusvaiheessa kun ei Elna muistanut, että kasvihuoneen tuuletusluukun kiinnike on rikki ja luukku huonosti kiinni. Hiukankin kovempi tuuli heittää luukun pois paikoiltaan ja niihän siinä kävi nytkin. Ei siis auta muu kuin kasvattaa uudet taimet ja yrittää löytää luukkuun sopiva varaosa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti