perjantai 25. toukokuuta 2012

Houkuttelevaa tarjontaa





Nyt ei pystynyt Elna enää pidättelemään käsityökärpästä, vaan oli ihan pakko kokeilla pitkään haaveissä ollutta maton virkkausta. Kiireellisempiä hommia olisi vino pino, mutta kiusaus kävi liian suureksi Alman Puotin ohi kävellessä. Tämä lankojen erikoisliike on Kinnarkummun naisväelle täysin uusi tuttavuus - erittäin houkutteleva sellainen. Takuuvarmaa on, että nämä naamat näkyvät putiikissa vielä useasti.

Lastenhuoneen matoksi on Elna tekelettä suunnitellut. Ensimmäinen trikookudekerä on lopuillaan ja lisää on haettava heti kun tavara saapuu. Sen verran koukuttavaa koukun heiluttaminen on!

Kotikylän raitilla paseeratessa vastaan sattui myös toinen mielenkiintoinen putiikki, Lillan . Myös täällä vastaanotto oli ihanan välitön ja puoti täynnä kauniita asioita. Tällä kertaa mukaan tarttui pari hyvää vinkkiä keittiön vitriinikaapin löytämiseksi.

Tämä herrasväki on kyllästynyt ravaamaan kaiken maailman marketeissä, rautakaupoissa ja vaateliikkeissä. Se tuntuu nykyisin vapaa-ajan hukalta. Mutta nämä ihana pienet putiikit ovatkin sitten täysin toinen juttu. Niissä huokuu omanlaisensa henki ja jokainen pieni puoti on omanlaisensa. Jos joskus olisi aikaa, voisi Elna viettää vaikka kokonaisen päivän tutkaillen tämänkaltaisten putiikkien tarjontaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti